Reeds NederBelg?

Waarom toch nog contact opnemen met Keur’s Adviesgroep?

Als Nederbelg kunt u bij Keur’s Adviesgroep terecht voor vrijblijvend advies omtrent uw belastingen en (hypothecaire) leningen. Zo betaalt u geen cent te veel!

Keur’s Adviesgroep is dé emigratiespecialist, en onze begeleiding stopt niet eens u verhuist bent! Zo beschikt u over een deskundige partner en kan u met een gerust hart blijven genieten van het leven... in België!


Fiscaal advies

Bent u aangifteplichtig in België? Maak dan maximaal gebruik van alle mogelijke aftrekposten. Zo profiteert u van de wettelijke mogelijkheden en krijgt u waar u recht op heeft. Keur’s Adviesgroep werkt met een team van experts voor fiscaal maatwerk.

Lening herzien

In de loop der jaren zijn niet alleen de tarieven gewijzigd, maar ook de producten. Vaak zijn oudere in Nederland afgesloten hypotheken te duur. Het is goed mogelijk dat uw hypotheek niet meer past bij het huidige financiële plaatje. Een gewijzigde gezinssituatie, een verhuis, verandering van job … kan aanleiding geven tot een herziening van uw huidige hypotheek. En dat is precies wat Keur’s Adviesgroep gratis en vrijblijvend voor u onderzoekt.